Sjón

Reykjavik, 1962

Sjón

Biografia

Sigurjón Birgir Sigurdsson, Reykjaviken ( Islandia) jaioa, 1962an.

Sjón bezala ezagunagoa, Islandiako poeta, eleberrigilea eta kantuen hitz idazlea da. 25etik gora hizkuntzetara itzuli dira haren lanak, eta zenbait sari irabazia da. Björken kantuen hitzak idazten lagundu ohi du eta Dancing in the Dark filmeko abestiak idatzi zituen. 

Bibliografia

- Stálnótt, 1987

- Night of the lemon, 1993

- Sagan af húfunni fínu, 1995

- Skugga-Baldur, 2003

- Argóaflísin, 2005

- Rökkurbysnir, 2008

 

 

Pasazaiten aurkituko duzu

Argoren ezpala

Argoren ezpala

1949an gaude, eta Valdimar Haraldsson -arrain kontsumoak eskandinaviar zibilizazioan izan duen eraginaz ideia xelebreak dituen erretirodun islandiarra bera- daniar kargaontzi ...

Erosi ezazu orain:

16 BEZ barne

Saioa hasi

/ Pasahitza ahaztu al duzu?

Pasahitza ahaztu al duzu?

Izena ematean erabilitako posta elektronikoaren helbidea idatzi hemen.
Mezu bat bidaliko dugu helbide honetara pasahitz berria ezartzeko lotura batekin.